Dari post sebelum ni yang bertajuk Marathon Company 2012 , seperti yang Ayri katakan untuk berkongsi gambar-gambar semasa acara marathon berlaku dan memberitahu ranking Ayri setelah mendapat hadiah hamper. Pertama dahulu Ayri kongsikan gambar-gambar yang diambil oleh jurukamera pada hari tersebut…

Marathon company 2012 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012


Antara tentatif program dan cederamata untuk setiap para peserta sebaik sahaja pendaftaran selesai dilakukan.

Marathon company 2012 1 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 1

 

Marathon company 2012 2 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 2

 

Marathon company 2012 3 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 3


Ahli jawatan kuasa yang bertungkus lumus memastikan program berjalan dengan lancar dari seawal pagi sehingga tamat acara yang berlangsung.

Marathon company 2012 4 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 4

 

Marathon company 2012 5 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 5


Aktiviti memanaskan badan dilakukan sebelum peserta dilepaskan.

Marathon company 2012 6 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 6

 

Marathon company 2012 7 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 7

 

Marathon company 2012 8 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 8

 

Marathon company 2012 9 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 9


Para peserta mula dilepaskan. Masing-masing bersemangat dan cergas :)

Marathon company 2012 10 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 10

Inilah 10 peserta lelaki yang memenangi larian marathon company tempat Ayri bekerja. Tengok betul-betul, ada tak Ayri disitu?
Tak ada kan?hehe…

Sebenarnya Ayri just dapat dalam ranking dalam ke 20 hingga 30 saja. So memang tak tersenarai dalam ranking top 10 kategori lelaki :)
Pasal hadiah hamper tu adalah hadiah dari cabutan bertuah. Heeee..bertuah kan :P

Marathon company 2012 11 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 11

 

Marathon company 2012 12 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 12


Antara hadiah yang diberikan kepada pemenang ranking top 10 lelaki dan top 10 perempuan. Hadiah termasuklah sijil, baucer, hamper dan medal.

Marathon company 2012 13 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 13

 

Marathon company 2012 14 [www.blog.warmbite.com]

Marathon company 2012 14


Sesi bergambar terakhir beramai-ramai. Masa ni Ayri dah siap berkemas nak balik, tak nak bergambar sebab panas dah time ni. Juga ramai yang dah balik pun time ni. Tamat sudah cerita pasal Marathon Company 2012…
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...